Mekonomen i Sollentuna fixade Anders bil snabbt

Efter ett bröllop i Uppsala la Anders bil plötsligt av, men efter ett snabbt besök på en Mekonomen-verkstad i Sollentuna var han inom kort tillbaka på vägen.

För många av oss är bilen livsviktig. Vi behöver den för att ta oss till våra arbeten och få livet att fungera i övrigt. Detta gäller särskilt för de som bor lite avsides och inte kan förlita sig på kollektivtrafiken när det är knipa. Men bilar är tyvärr inte evighetsmaskiner och går förr eller senare sönder.

Ibland har saker och ting en tendens att ske vid de mest olägliga tillfällen och så var det för Anders när hans bil plötsligt la av. Anders, som själv var från Växjö, hade varit uppe i Uppsala på ett bröllop. När han gav sig ut på vägarna igen för att ta sig hem kom han dock inte särskilt långt.

Tur i oturen – Mekonomen låg nära

Anders kom inte längre än till Sollentuna när bilen plötsligt lade av. Efter att ha försökt felsöka problemet vid vägkanten en stund fick Anders till slut erkänna sig besegrad. Han fick ringa efter bogsering och kördes till Sollentuna Bil, en Mekonomen-verkstad som låg ett stenkast bort.

Som tur var hade de möjlighet att hjälpa Anders med en gång. Efter en kort stund var problemet åtgärdat och han kunde fortsätta sin färd hem till Växjö. I slutändan kom Anders hem ungefär vid den tid han hade tänkt, trots de bilproblem han hade stött på under sin resa.