Om bloggen

Vi som driver den här sidan gör det med ett tydligt mål: du som läsare ska kunna besöka oss och känna att du lärt dig något nytt. Det vi ska göra är att skriva om saker som vi vet mycket om – inom exempelvis ramarna av våra respektive arbeten – men även om saker som kanske inte kan något om: men som vi vill lära oss hur de fungerar.

Vi brinner för ny kunskap och vi är personer som aldrig står stilla. Vår nyfikenhet gör oss till stenar där ingen mossa riskerar att få fäste.

Vad vill du veta mer om? Vill du veta mer om hur hemstädning i professionell regi fungerar och hur du ska kunna få en enklare vardag genom att anlita en städfirma? Vi ska visa hur du ska göra i den frågan. Du kanske vill veta mer om träning och hälsa? Vi kommer att gå igenom olika träningsformer och vi kommer även att skriva mycket om hur man kan minska stressen i livet. Det är frågor vi brinner för.

Står du inför en renovering, men inte riktigt vet hur du ska göra? Inga problem. Vi kommer att skapa olika guider om vanliga renoveringar som blir enkla att följa. Vi kommer även att trycka mycket på det faktum att du i vissa lägen kan behöva ta hjälp och genom detta både tjäna pengar och få en säkrare renovering utförd.

En annan sak som vi säkerligen kommer att skriva mycket om handlar om familjer och familjelivet. Hur får man livspusslet att gå ihop? Vad händer om kärleken tar slut eller om den uppstår på annat håll? Kan man ta sig igenom en skilsmässa utan att gå sönder totalt – och vad händer egentligen om en vårdnadstvist inleds? Vi kommer att ta oss an även större, svårare frågor och försöka ge råd och tips kring hur man kan hantera sådana. Livet går upp och ner och vi vill bredda perspektiven genom våra texter. Allt är inte svart eller vitt.

Vår förhoppning är att du som läsare ska känna att du fått mer kött på benen av att läsa våra texter. Kan vi utöver detta bjuda på ett skratt – eller en tår, beroende på ämnet – mellan varven så är det en klar bonus. Välkommen!