Fastighetsboxar ger stora fördelar

Hur ser det ut när man kommer in i trapphuset i era fastigheter? Många BRF:er och fastighetsägare har fortfarande kvar det gamla systemet med brevlådor. Vilket dels ger ett omotiverat spring i trapporna och som dels också innebär att många får fel post. 

Genom att investera i fastighetsboxar så får man en stilsäker lösning som går att anpassa mot vilken interiör som helst. Fastighetsboxar ger en snygg känsla som sprider sig genom hela trapphuset – och de erbjuder även en stor säkerhet samt minskar på det störande springet i trappan. 

Fastighetsboxar är en mer modern lösning än brevinkast. Dels så handlar det om snygga lösningar – och dels om funktionella sådana. Ser man till det senare så skapas det enkelt en vana hos de boende som dagligen passerar fastighetsboxarna och ser om man fått någon post, reklam eller ett paket. Det senare är viktigt. Fastighetsboxar rymmer nämligen de vanliga paketen genom sina luckor och brevbäraren kan enkelt passa in dessa. Genom det slipper man se ett paket ställas utanför dörren och där det också kan riskera att försvinna. 

Större säkerhet och trygghet 

En fastighetsbox är dessutom nästintill omöjlig att forcera och om man som BRF investerat i blippar så går det också att koppla dessa – personligt – mot en fastighetsbox där varje enskild boende får en egen låda som endast kan låsas upp genom den personliga blippen. Detta skapar säkerhet och trygghet. 

Många har en dålig erfarenhet av besök i fastigheter där fastighetsboxar finns och denna i form av att det alltid ligger – läs slängs – en massa reklam på taket av dessa. Lata reklamutdelare lägger all reklam för de boende att ta ovan på en fastighetsbox – vilket leder till ett rörigt intryck som går stick i stäv med den sobra känsla man vill skapa genom investeringen i fastighetsboxar. 

Lösningen är lika enkel som genial: man väljer en modell med snedtak där all reklam glider av och där personen som delar ut reklamen i fråga således måste sköta sitt jobb på det sätt hen har betalt för – vilket innebär att varje box får reklamen i fråga; om det inte finns en Ej Reklam-skylt uppsatt. 

Garanti och säkerhetsklassade 

Det är viktigt att man väljer en tillverkare av fastighetsboxar som lämnar en garanti på produkten. Om någonting går sönder så ska man också vara garanterad service – eller nya boxar. Lika viktigt är också att man ser över vilken säkerhetsklass fastighetsboxarna har. Det ska vara omöjligt för en annan person att bryta sig igenom en box. Genom att välja en lösning med hög säkerhetsklass så garanteras detta.